.

.

כרית תרמית של ונדו 2 מ מ 12.8 וואט / מ ק, עמידות בחום לא מוליכה, רפידות תרמיות סיליקון אקסטרים אודיסיאה לגוף קירור למחשב

כרית תרמית של ונדו 2 מ מ 12.8 וואט / מ ק, עמידות בחום לא מוליכה, רפידות תרמיות סיליקון אקסטרים אודיסיאה לגוף קירור למחשב

ILS 53.99
סחורה
זמין.

?מוליכות תרמית מעולה : חומר סיליקה ג ' ל תרמי משודרג עם מוליכות תרמית של 128 וואט/מייל, צפיפות (גרם/עותק) : 3.2 קשיות : 30~55; מתח שבירה : 9.8 קילו וולט; מוליכות : אף אחד,הכרית התרמית שלנו משפרת מאוד את העברת החום בין האלמנטים האלקטרוניים ומקררת ביעילות את הטמפרטורה תוך שניות. *סופר אמין ועמיד* : טמפרטורה גבוהה ביצועים ב - 40 * - 200 * לא להמס, שאינו רעיל, חסר ריח, נגד קורוזיה, ללבוש עמיד, אנטי סטטי, אש מעכב, דחיסה, בידוד טוב, קשר עם כל עקבות חשמל לא לגרום נזק מכל סוג שהוא. ?*קל ונוח לשימוש : ממד 85 על 45 על 2 מ מ&120 על 120 על 2 מ מ, ניתן לחתוך את הרפידות התרמיות בחופשיות בהתאם לצרכים שלך, מושלם לפער משטחי מגע מלאים, עוזר נהדר למתחילים וגם לאנשי מקצוע. באופן מושלם מחליף מסורתי גוף קירור מתחם גריז להדביק, נהדר עבור מחשב,לוח בקרה, מנוע, אלקטרוניקה, מעבד, מעבד גוף קירור, גוף קירור, כוח הוביל,פ. 4, מכונאות רכב, מחשב מארח, מחשב נייד,כונני מצב מוצק,ציוד משחקים, די. די, וידאו, מכסה, ממיר, מטבל הוביל וכל קירור מודולים. ?*אין סיכון רכישה* : אנו מחויבים לספק מעולה תרמית רפידות, קל להתקנה, אל תהסס לפנות אלינו אם יש בעיה עם שלנו תרמית רפידות.8 וואט / מ ' ק, עמידות בטמפרטורה גבוהה ועמידות בחום לא מוליכה מפרט מוצר : עשוי מגומי סיליקון בצפיפות גבוהה עם מאפייני גמישות ודחיסה טובים. קל לשימוש ולחתוך באופן חופשי על פי הצורך, מושלם כדי מלא קשר משטחים פער. בטוח לשימוש כמו זה מבודד ולא מוליך. חומר סיליקה ג ' ל תרמי משודרג עם מוליכות תרמית של 12. לשפר באופן משמעותי את העברת חום בין אלקטרוני אלמנטים וביעילות מגניב את טמפרטורת למטה בשניות. ביצועים בטמפרטורה גבוהה ב - 40 * - 200 * לא יתמוססו, לא רעילים, חסרי ריח, נגד קורוזיה, עמידים בפני שחיקה, אנטי סטטי, מעכב אש, דחיסה, בידוד טוב, מגע עם עקבות חשמליים כלשהם לא יגרום לנזק מכל סוג שהוא.

] על המוצר עד

Made of high density silicone rubber with good elasticity and compression characteristics. Easy to use and cut freely according to the need, perfect to filled contact surfaces gap. Safe to use as it's insulated and non-conductive. Upgraded thermal silica gel material with 12.8 W/mK thermal conductivity. Greatly improve the heat transfer between the electronic elements and effectively cool the temperature down in seconds. High temperature performance in -40 ℃ - 200 ℃ will not melt, non-toxic, odorless, anti-corrosion, wear resistant, anti-static, fire retardant, compression, good insulation, contact with any electrical traces wouldn’t result in damage of any sort. :

קונים גם בוחרים